Ju informoj qe 18.11.2015 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Autorin Demir Reshiti

Intervista me Demir Reshiti

Ju informoj qe 18.11.2015 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Autorin  Demir Reshiti

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364529032 Viber 00393774579369