Ju informoj qe 06.06.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete z. Angjelo Konti Këngetar( Arbresh ) Nga Grupi Peppa Marriti Band

 

Intervista javes me Angelo Conte (Arbresh)

Ju informoj qe 06.06.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete z. Angjelo Konti Këngetar( Arbresh )
Nga Grupi Peppa Marriti Band

Nel giorno 06.06.2015 alle ore 21.00  Ospite Angelo Conte cantante della
Peppa Marriti Band (Rockarbëresh)

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062  Viber 00393774579369