Emisioni Oda e Radio Zërit Iliridës Mysafir Prof.Halil Xani (Poet) Moderator Basnik Gashi Drenica

Intervista me Halil Xani

Ju informoj qe 05.06.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete

Emisioni Oda e Radio Zërit Iliridës
Mysafir Prof.Halil Xani (Poet)
Moderator Basnik Gashi Drenica

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062  Viber 00393774579369