UNIKOMBI dega në Malmö Suedi

318044_348203815251401_730673185_n

Reagon ndaj situatës së ashpërsuar në rrethinen e Kumanovës. Shkas i kësaj situate është politika e skllavemaqedonasëve të cilët po përdorin metoda të ndryshme për shkallëzimin e situatës vetëm me një qëllim që shqiptarët ta kenë një tretman negativ në arenën ndërkombëtare. Por populli shqiptarë nuk bje pre e këtyre matrapazëve skllavo maqedonas të cilët me kete politik të ndyer po bëjnë lojëra të rrezikshme. Ne si Degë e Unikombit, bëjmë apel që banoret shqiptarë mos ti braktisin shtëpitë si dhe të qëndrojnë pranë vatrave stërgjyshore sepse pasqyra maqedonase ndaj shqiptarëve po shihet dhe po përcillet me një vështrim edhe nga arena ndërkombëtare. I lusim popullin shqiptarë të jetë më gjakftohtë në këto ditë ku dhuna dhe terori mbi ta po merrë përmasa të ndryshme..
Ne si Degë e UNIKOMBIT bëjmë apel edhe te partitë politike në ILIRIDÊ, që të jenë më të bashkuar dhe bashkarisht ta kalojnë këtë situatë këto ditë. Të jenë më afër popullit nëse mendojnë se janë të zgjedhurit e popullit e jo të tjerëve.