Në Odën e RADIO ZERI ILIRIDES Me Modaratorin Besnik Gashi Drenica Mysafir Vllezrit Maxharaj

intervista javes vllezrit maxharaj

Ju informoj qe 24.04.2015 Ora 21.00 mysafir do te jenë Vllezrit Maxharaj (Këngëtar)   Moderator Besnik Gashi Drenica

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062  Viber 00393774579369