Intervista Javes Me Teologun Hafezat Dauti

Intervista me Hoxhen

Ju informoj qe 16.10.2014 Ora 21.00 Mysafir Efendi.Hafezat Dauti Teolog Ne Xhamine Fshatin Brodec Tetove
Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES 
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it