Intervista Javes Me Kengetarin Fikret Dauti

Intervista me Fikret DautiJu informoj qe 27.09.2014 Ora 21.00 Mysafir Kengetari Fikret Dauti
Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES 
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it