Urime Familjare

564535_4425157754329_1637535119_n

Të dashur miq dhe ju degjues te RADIO ZERI ILIRIDES te gjith ata qe dot ken deshir ne rastet e gezimit familjare qoft martes, datlindje, lindje dhe te tjer dhe nese keni deshir qe te ja uroni neprmjet programeve tona duhet te bene termin dhe urimet tuaj dot lexohen ne rubriken urimet familjare per me shum informata na kontaktoni ne numrin tel fiks 00390364535062 dhe viber 0039.3774579369 respekt per te gjith nga une Dani dhe ekipi i RADIO ZERI ILIRIDES