GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “ Kalojnë në Kroaci ( Dubrovnik )

grupi nga gjilani

Informacion Nga Radio Zeri Iliridës
GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “ Kalojnë në Kroaci ( Dubrovnik )
Katër Anëtarët e grupit që rrugëtojn Gjilan – Bruksel Kalojnë në Kroaci në orët e mbrëmjes më sakt 18:30 arrijnë në Dubrovnik ,Nazim Ajdini,Jahi Mustafa,Xhevdet Shabani dhe Liridon Basha thonë se rruga jonë ska të ndalur përkundër rrugëtimit të gjatë ditorë misioni ynë po vazhdon drejtë Brukselit duke iu afruar një hap më afër deri te kauza jonë e lëvizjes së lirë.
GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “ Falenderojn Shtetin Kroat për mikëpritjen e ngrohtë dhe në veqanti falenderojmë Ministrin e Jashtme të Kosovës dhe Ambasadoren e Kosovës në Kroaci Shkëndije Geci për përkujdesjen tonë.
Grupi është në gjendje të mirë,dhe falendojmë gjithë popullin shqiptar që na dalin në mbështetëje dhe na japin më shumë kurajo dhe forcë.
Me Shumë respekt nga Grupi nga Gjilani “Shtegëtarët e Lirë “