GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “Arrijnë në Tivat

grupi nga gjilani

GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “Arrijnë në Tivat

Katër Anëtarët e grupit që rrugëtojn Gjilan – Bruksel Arrijnë në orërt e mbrëmjes në Tivat kurse kryeshtegtari Ekrem Avdija ndalon në Podgoricë për shkaqe shëndetësore (Kardiovaskulare) detyrohet të ndërpresë rrugëtimin dhe për tu kthyer në Kosovë,Nazim Ajdini,Jahi Mustafa,Xhevdet Shabani dhe Liridon Basha vazhdojnë misionin dhe bëjnë të pamundurën për të arritur në Bruksel duke kaluar edhe mbi 50 km në ditë edhe pse të lodhur po ia dalim dhe jemi shumë të fort si moralisht ashtu edhe fizikishtë.

Pas kthimit të Ekrem Avdijës tani Grupi ka vendosur që Grupin ta udhëheq Nazim Ajdini, kurse për informata rreth mediave caktohet Jahi Mustafa ku do të informojë për qdo pike arritje dhe rrethë Grupit.

Grupi është në gjendje të mire psiko-fizike ku jemi zotuar që do arrijmë në selin e BE-së me ndihmën e Zoti,dhe falendojmë gjithë popullin shqiptar që na dalin në mbështetëje dhe na japin më shumë kurajo për kauzën tonë.

Me Shumë respect nga Grupi nga Gjilani “Shtegëtarët e Lirë “