Levizja Ekonomike Mbareshqiptare Shqiponja E Lire Lshl

Levizja Ekonomike Mbareshqiptare Shqiponja E Lire Lshl do jete e perbere nga me shum qendra, ne cdo shtet ku shqiptaret jemi ne numer te konsiderushem, ne disa shtete do kete me shum qendra. Qendrat do te udheqen nga nje ideologji, statut dhe program, qendrat do ta formojn fondacionin me te njejtin emer, Levizja do te jete zbatues dhe garantues i projekteve, levizja do ta ofroje lobingun dhe biznesin shqiptar kudo qe ndodhet edhe antaret, levizja do kete edhe sherbimin e zbulimeve te perbere nga djemt dhe vashat me te perzgjedhura te kombit, levizja do jete e udhequr nga shqiptarizmi i pastert. Zbatimin dhe ecjen e projektit do ta udheqi une edhe pse cdo qender do jete autonome deri ne at pike ku vihen ne pyetje parimet e levizjes!! Per bashkpunim do jemi dhe jemi te hapur per tere faktorin shqiptar pa mare parasysh ideologjin, perkatesin partiake, perkatesin fetare.
https://www.facebook.com/LevizjaEkonomikeMbareshqiptareShqiponjaELireLshl?hc_location=timeline
Ju pershendes
Nderim
Ideolog dhe udheqes ideor i LSHL-se
Mersel Ismaili