Pishina me e frikshme dhe më e bukur

Një ndër pishinat më të bukura në botë, konsiderohet pishina “Infinity”, pishinë kjo e hapur në vitin 2010 në Singapur.Kjo pishinë përveç bukurisë që ka, ngjall edhe frik tek personat që frikëoshen nga lartistë. Kjo për arsye se pishina është e ndërtuar në katin e 57 të hotelit “The Marina Bay Sands”.

Kjo pishinë mund të përdoret vetëm për mysafirët e hotelit. E çmimi për dhomë në hotel kushton duke filluar nga 399 dollarë për natë.