Ju Njoftoj te dashur miq dhe ju degjues te RADIO ZERI ILIRIDES nga data 16.03 2013 nga ora 23.00 Dot Fillon dhe Bashkpunimi dhe me TV 1 first channel

Ju Njoftoj te dashur miq dhe ju degjues te RADIO ZERI ILIRIDES nga data 16.03 2013 nga ora 23.00 Dot Fillon dhe Bashkpunimi dhe me TV 1 first channel