(Foto-lajme) Ngjarjet më të bujshme të 2012

Edhe pak ditë dhe na ndjanë nga Viti i Ri, por kush kanë qënë ngjarjet më të bukura,më  të trishta,më  të çuditshme? Në po postojmë disa foto që kanë bërë bujë gjatë vitit 2012, të cilat flasin më shumë se fjala…

Duke ecur mbi litar, mbi ujevare ne Kanada

Duke ecur mbi litar, mbi ujevare ne Kanada

723-300x187

 

 

 

 

 

7

Vullkan ne Indi

 

4

 

Lidere boterore duke pare ndeshje

 

4

Diskriminimi ndaj komunitetit gay

 

4

Arizona, duke shijuar eklipsin

 

4

Nje artist krijon ish-kryeministrin italina Berluskoni, por te pajete

 

4

Hipnotizimi i derrkucit

 

4

Ne jnej stacion treni ne Indi, ngjyra

 

4

Nje keter ne Gjermani

 

4

Levizja Femen ne mbeshtetje te Pussi Riot

 

4

Gjate nje festivali pagan ne Indi

 

4

Obama, nje moment fjalimi ne fushate

 

4

Siri, luftime ne Aleppo

 

4

Uaragani Isaac ne SHBA