Interviste me kengetaren Kaqusha Ismajli

Ju informoj qe me 28-12-2012 e premte nga ora 20:30 per ju kemi te ftuar kengetaren Kaqusha Ismajli
– Emisioni eshte i drejtperdrejte dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kun vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES.
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062