UNIVERSUM KUIZI – FITO 50% BURSËKolegji Universum ofron mundësi përfitimi të bursës deri në 50% për studentët që me sukses përfundojnë kuizin e diturisë.

Provo edhe TI, PLOTËSO KUIZIN:

https://docs.google.com/a/universum-ks.org/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMVHVUMmExeVRrOVp1aUtEWnpSdVE6MQ#gid=0

Përfitues do të jenë të gjithë pjesëmarrësit që japin përgjigje të sakta në pyetjet e parashtruara, konkretisht 30% bursë do të ofrohet për studentët që përfundojnë pjesën e parë të kuizit dhe 50% për ata që suksesshëm përgjigjen në dy pjesët e parashtruara (pjesën I dhe II).

Të gjithë përfituesit do të kontaktohen nga Kolegji Universum.