SHOQATA “SHQIPONJA”

Shprehim dëshiren që të përshendesim të gjithë bashkatdhetarët kudo që janë duke ju uruar festat e fundvitit,gjithë atyre që kanë marrë rrugën për të udhëtuar në vendlindje ju urojmë pushim të mirë ndërsa gjitë ata që janë në diasporë ju urojë gjithë të mirat dhe shprehim dëshiren që viti 2012 të na gjejë të gjithë të bashkuar urime edhe një her dhe gëzuar.