Intervista e Afërdita Dreshaj në Miss Universe (Video)

Afërdita Dreshaj, e cila këtyre ditëve është duke e përfaqësuar Kosovën në spektaklin e bukurisë Miss Universe në Brazil, ka zhvilluar një intervistë me organizatën e Miss Universe-it.Miss Universe ka zhvilluar intervistat zyrtare me bukuroshet të cilat konkurrojnë në këtë eveniment. Përveç bukurisë dhe elegancës që rrezaton, Afërdita shfaqet në këtë intervistë edhe me një anglishte mjaft të pastër.

Ju ende mund të jepni votën tuaj për dy konkurrentet shqiptare,Afërdita Dreshaj dhe Xhesika Berberi, duke klikuar mbi emrin e bukuroshes që preferoni dhe duke ndjekur rregullat e mëtejme.

Më poshtë mund ta shihni Afërdita Dreshaj në intervistën e dhënë.