Intel marreveshje me Google per sistemin e operimit

Kompania Intel ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Google për të përmirësuar sistemin e operimit të Androidëve.

Lajmi është njoftuar nga krerët e këtyre dy firmave prestigjoze ndërkombërtare, sipas të cilave qëllimi i këtij pakti është që të arrihet një përputhshmëri maksimale dhe shpejtësi më e lartë falë programimit dhe procesorit të duhur Intel.

Intel është prodhuesi më i madh i procesorëve në të gjithë botën.