“Të plakur, por krenarë”

Kjo, është një ndër fotot më të fundit të grupit të mirënjohur ‘Elita 5’, teksa pozojnë të gjithë bashkë. Paçka se vitet kalojnë, ata mbeten ai grupi legjendar, suksesi për të cilin është gjithmonë i garantuar edhe sot. Vitet kalojnë, por kjo nuk vihet re për ta, sepse puna dhe rendimenti mbetet i njëjtë. Gjithsesi janë vetë ata të cilët teksa shohin këtë foto dhe e shpërndajnë për fansat shprehen: ‘Të plakur, por krenarë’. Sot, ‘Elita 5’ mbetet një ndër grupet më të konsoliduar, që i kanë rezistuar kohës dhe përçarja nuk ka prekur as detajin më të vogël. (Bluetooth)