RADIO ILIRIDA

D.U.D.A dhe Noizy “Marrin Rrugën”

Reperët e dy ‘labelave’ binjakë, Double G Army dhe OTR, D.U.D.A respektivisht Noizy, janë rikthyer me një bashkëpunim.Ata që prej shumë fansave konsiderohen si më të mirët e elitës, D.U.D.A dhe Noizy janë kthyer me një projekt që më shumë i ngjason një kënge tipike ‘gangsta’.Më poshtë mund ta dëgjojnë fansat e repit këngën e re të Noizyt dhe D.U.D.A-s, këngë të drejtat autoriale të së cilës mbrohen nga OnAir Music.