Bleona Qereti: Jeta ime ne tapetin e kuq

Jetesa e saj ka ndryshuar kryekëput gjatë viteve të fundit…Që pas largimit nga Shqipëria, për këngëtaren e suksesshme Bleona Qereti po fryn një erë e re. Dëshiron me çdo kusht të bëhet pjesë e tregut amerikan dhe nga ç’kemi mësuar, është në rrugë të mbarë. Por, përveç dëshirës për të arritur diçka në industrinë muzikore në SHBA, duhet edhe një investim i madh në kohë dhe të ardhura, për të cilat Bleona duket se nuk do t’ia dijë…”Do të qesh vetëm kur të arrij qëllimin që i kam vënë vetes”, – tregon këngëtarja për “Bluetooth” gjatë një komunikimi të gjatë përmes telefonit… “Dje kam qenë pjesëmarrëse në ‘Billboard Music Awards’. Kam ardhur me avion nga Kana dhe tani më duhet të udhëtoj përsëri”, -ka vijuar më tej ajo, duke na zbuluar se ndalesa e radhës është “Formula 1”. Është mësuar tanimë me evente të tilla dhe kuptojmë që pjesëmarrja në to nuk i duket më një arritje (kujtojmë këtu që vetëm pak muaj më parë ka qenë pjesëmarrëse në “Grammy Awards”).