Tatlises fillon të flasë

Mjekët kanë njoftuar të mërkurën se pas heqjes nga aparati për frymëmarrje, Ibrahim Tatlises kishte filluar të flasë. Megjithatë, sipas mjekëve, rreziku për jetën ende lëviz nga 10 deri në 80 për qind.Ai mund të lëvizë dorën e djathtë dhe këmbën e djathtë, të na japë dorën dhe të flasë me ne. Ky është një progres pozitiv”, ka thënë neurokirurgu Ilhan Elmaci.Ikona turke u plagos të dielën mbrëma nga, siç thuhet, së paku dy sulmues të paidentifikuar, gjatë largimit nga një studio televizive.

Ndërkohë, janë angazhuar dhjetë ekipe policore me nga 30 policë, për gjetjen e agresorëve.