Intervist te me 21 03 2012

Ju informoj qe me 21.03.2012 e merkur nga ora 20.30 per ju kam te ftuar kengetarin nga shqipria qyteti korçes Alban Plovishti  emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES

Kotakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062