Informacion per radion

Desha te ju pershendes gjithë miqët dhe dëgjuesit e Radio Zerit te Ilirides. I njoftojë gjithë partitë politike, organizata ,lëvizje dhe çdo institucion se Radio Zeri i Ilirides do të jetë i vetmi burim qe nuk do të shti ne funksion cenzuren se media duhet të ketë fjalen e lirë, mjaft i kan keqperdorun mediat partiet politike lëvizjet organizata per qellimet e tyre.
– Të gjithë ata që mundohen qe dhe Radio Zeri i Ilirides që të ju sherbejë atyre do ta ken të kot se radio jonë vet financohet dhe ka te drejtë të publikoj dhe te realizojë emisione të ndryshme dhe RADIO ZERI ILIRIDES do të jetë radio mbar kombëtare nuk ka qen dhe nuk është dhe nuk do të jetë të sherbimeve as të udbes as te qarqeve tjera qe janë në kundërshtim me popullin tonë shqiptar dosjet tona janë të pastërta si loti,bashkimi kombëtar nuk bohet duke i kritikuar apo kërcenuar njeri tjetrin por gjithë se bashku mundemi te arrijmë gjithë amanetin i deshmorëve,nuk ka qenë që kercënojm apo kritikojmë vllau vllaun, por qendrimi tyre ka qen unik dhe i perbashkët andaj gjithë ato organizata lëvizje dhe parti politike qe mundohen qe te vejn cenzur ne radion ton nuk do ta ken vendin ne radion tonë me respekt nga stafi RADIO ZERI ILIRIDES.