Kengetari Xheki ne intervisten e javes me 11 shkurt

Ju informoje qe me 11.02.2011 e premte nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar kengetarin nga Kosova XHEKI emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it www.veqhite.net si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net qdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne,jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRIDES

Kotakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062