Intervist me Yllin e muzikes Benita Pula

Ju informoj qe me 25.11.2011 e premte nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar Yllin e muzikes shqipe Benita Pula
emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062